Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Werkend, werkzoekend, student en scholier

Loopbaanoriëntatie
 

Op verschillende momenten in je loopbaan kun je vragen hebben over je loopbaan. Bijvoorbeeld:

Je zoekt nieuwe uitdagingen in je werk. Iets wat misschien beter bij je past en waarin je je verder kunt ontwikkelen in je persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en kennis. Je wilt die switch maken, maar weet nog niet goed in welke richting of in welke baan. Wat past bij jou? Waar word je enthousiast van?

Is je doel duidelijk, maar weet je niet goed hoe je daar komt en hoe je dat aan moet pakken? Is er scholing nodig? Welke scholing kan ik dan volgen? Hoe financier ik dat?  En hoe ga ik solliciteren om die nieuwe baan te bemachtigen?

Zijn dit vragen waarmee je worstelt en waarbij je hulp nodig hebt, dan zit je bij het Leerwerkloket op de goede plek. We gaan samen het gesprek aan over de loopbaanvragen die jij hebt en geven advies om je vooruit te helpen.

Bij ons kun je terecht voor informatie en advies over:

  • Loopbaanoriëntatie
  • Competentietesten
  • Om-, her- en bijscholing
  • Vergoeding voor om- en bijscholing (transitievoucher)
  • Leerwerktrajecten  
  • Informatie over arbeidsmarkt en opleidingen
  • Financiële regelingen

Het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen is er voor alle werkenden, werkzoekenden (met of zonder uitkering), studenten en scholieren uit de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar en Wijchen.

Meld je direct aan voor een gesprek of bekijk eerst de informatie over loopbaanoriëntatie via onderstaande knoppen.


Ontdek

Kies

Leer

Werk