Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Ontdek

Wat zijn jouw talenten en interesses?

 
Inzicht in je mogelijkheden

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn? Op deze pagina vind je hoe je dit het best kan doen.

Test jezelf

Om er achter te komen wat jouw kwaliteiten en interesses zijn, kun je dit doen door middel van verschillende testen. Klik hier voor meer informatie over diverse gratis competentie- en persoonlijkheidstesten en test jezelf direct!

Vind je het lastig om je kwaliteiten en interesses te benoemen en/of wil je uitgebreider getest worden? Neem dan contact met ons op. 

Eerste hulp bij rekenen en taal

Wil jij graag je reken-, taal- en computervaardigheden verbeteren? In deze blog vind je meer informatie over het trainen van deze vaardigheden.

Waardering buitenlands diploma

Wil je in Nederland werken of een opleiding volgen, maar heb je een buitenlands diploma? Dan kan je bij het Informatiecentrum Diplomawaardering een diplomawaardering aanvragen. Klik hier voor meer informatie en andere handige links.