Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Events

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!
Afbeelding
Wij Techniek
Vanaf dinsdag 10 mei zit er iedere twee weken (behalve in de schoolvakanties) een adviseur van het Leerwerkloket in bibliotheek de Mariënburg in Nijmegen om loopbaanadvies aan te bieden. Het gaat hierbij om een vrije inloop, dus er is geen afspraak nodig.
Afbeelding
Bieb
Altijd al eens gedacht aan een baan als vrachtwagenchauffeur, maar is het er nog nooit van gekomen? Pak nu die kans! Maandag 12 december is er een online voorlichting over instroom- en opleidingsmogelijkheden tot vrachtwagenchauffeur. 
Afbeelding
Dag van de vrachtwagenchauffeur
Wil jij een andere richting op met je loopbaan, maar je weet nog niet welke? Wat past goed bij je en waar word je enthousiast van? Is je loopbaandoel duidelijk, maar weet je nog niet hoe je dit kan bereiken? Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!
Afbeelding
Wandelcoaching RvN