Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Events

Wil jij een andere richting op met je loopbaan, maar je weet nog niet welke? Wat past goed bij je en waar word je enthousiast van? Is je loopbaandoel duidelijk, maar weet je nog niet hoe je dit kan bereiken? Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!
Afbeelding
Wandelcoaching RvN
Op dinsdag 7 juni van 10.00 tot 12.00 uur is er weer een Online Banenmarkt. Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil jij werkgevers in de regio laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan aan voor de LinkedIn-groep via www.banenmarkt-rvn.nl.
Afbeelding
Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen
Vanaf dinsdag 10 mei zit er iedere twee weken (behalve in de schoolvakanties) een adviseur van het Leerwerkloket in bibliotheek de Mariënburg in Nijmegen om loopbaanadvies aan te bieden. Het gaat hierbij om een vrije inloop, dus er is geen afspraak nodig.
Afbeelding
Loopbaanadvies
De transportbranche is op zoek naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs, zowel mannen als vrouwen. UWV organiseert samen met 24/7 Chauffeursdiensten een informatieve en digitale kennissessie op donderdag 16 juni.
Afbeelding
Dag van de vrachtwagenchauffeur