Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Events

Ontdek het leven als ambtenaar in Gelderland! Van 4 t/m 10 maart openen meer dan 20 overheidsorganisaties hun deuren. Kom langs bij de provincie, gemeente of Kadaster en ervaar het werk uit eerste hand.
Afbeelding
Werkbelevingsweek
Wil jij aan het werk in een mooi vak met toekomstmogelijkheden? Tijdens een inloopochtend bij Inframensen in Oss krijg je de kans om te kijken of jij aan de slag wil en kan in de wereld van infratechniek.
Afbeelding
Infratechniek
Dit wordt jouw dag! Opleiders en werkgevers uit de IT sector staan klaar om je te ondersteunen in je zoektocht. Of je nu een nieuwe opleiding wilt beginnen of op zoek bent naar een baan, hier kom je in contact en zet je een stap verder. Zelfs als je nog niet zeker weet wat je wilt in de IT, ben je van harte welkom op dit evenement!
Afbeelding
it
Wil jij een andere richting op met je loopbaan, maar je weet nog niet welke? Wat past goed bij je en waar word je enthousiast van? Is je loopbaandoel duidelijk, maar weet je nog niet hoe je dit kan bereiken? Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!
Afbeelding
Wandelcoaching RvN
Werk zoekt Talent! Op zoek naar ander werk? Van 18 tot 22 maart wordt de digitale Werkgeverij WERK-week georganiseerd door De Werkgeverij (innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in Zorg, Welzijn en Jeugdzorg).
Afbeelding
WERK-week
De bouw- en techniekbranche biedt kansen. Wil je jouw kansen ontdekken en je oriënteren op het aanbod aan werkgevers en opleiders in deze regio? Snel een gesprek en misschien wel jouw (nieuwe) job vinden? Kom dan naar de inloopmiddag!
Afbeelding
Monteur elekotrotechniek