Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een voucher moeten jij en jouw verzoek voldoen aan alle onderstaande eisen:

  • Je bent woonachtig in het Rijk van Nijmegen (Druten, Wijchen, Beuningen, Nijmegen, Berg en Dal, Mook, Middelaar en Heumen).
  • Je bent werkend en bedreigd met werkloosheid óf je bent als zelfstandig ondernemer, door inkomstenderving a.g.v. de corona, gebaat bij het volgen van een opleiding (bv. om een andere markt aan te boren of om een baan in loondienst te kunnen verwerven). Indien je een uitkering hebt, kom je niet in aanmerking voor de voucher.
  • Je hebt een concreet en duidelijk scholingsverzoek gericht op een kansberoep of krapteberoep waarmee je je arbeidsmarktwaarde t.o.v. de huidige situatie vergroot.
  • De duur van de scholing mag maximaal 12 maanden zijn.
  • Je bent nog niet gestart met de scholing en er is nog niet betaald. De voucher kan niet met terugwerkende kracht ingezet worden.

Voldoe je aan de eisen en heb je een concreet scholingsverzoek? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Aanmelden