Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Transitievoucher

Wil je een verzoek doen voor een transitievoucher? Bekijk hier eerst goed de voorwaarden. Indien je voldoet aan deze voorwaarden, geef je in het onderstaande contactformulier aan dat je je aanmeldt voor een transitievoucher. Geef daarbij duidelijk en concreet aan voor welke scholing je de voucher wilt aanvragen. Na de aanmelding, ontvang je per e-mail een verzoekformulier, verdere instructies en een uitnodiging voor een gesprek om het verzoek verder met je te bespreken. Je verzoek zal vervolgens worden voorgelegd aan de scholingscommissie.

(LET OP: onze e-mail kan in de spambox/ongewenste e-mail terecht komen)

Ik ben
Ik meld mij aan voor een
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl