Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Evenementen

Wil jij een andere richting op met je loopbaan, maar je weet nog niet welke? Wat past goed bij je en waar word je enthousiast van? Is je loopbaandoel duidelijk, maar weet je nog niet hoe je dit kan bereiken? Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!
Afbeelding
Wandelcoaching RvN
Zin om je carrière om te gooien? Doen waar je echt gelukkig van wordt? Denk eens aan een overstap naar de bouw en infra. Daar is een ongekende diversiteit aan beroepen en de kans op een baan is enorm. 
Afbeelding
Jij gaat het maken
Woensdag 24 april 2024 organiseren WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, HetWerkt!Wijchen en gemeente Wijchen een banenmarkt voor iedereen uit de regio die geïnteresseerd is in een (andere) baan.
Afbeelding
Banenmarkt Wijchen
Ben je een mbo-student op zoek naar mogelijkheden om te netwerken en je eerste baan te vinden? Of ben je een werkgever op zoek naar jong getalenteerd personeel en wil je graag netwerken met jonge professionals? KiesJeJob is dé ontmoetingsplek voor jou!
Afbeelding
KiesJeJob
Spreekt een baan in de zorg en welzijn je aan? Wil je van betekenis zijn maar weet je niet waar te beginnen? Tijd om aan de slag te gaan en UWV Werkgeversservicepunt Rijk van Nijmegen gaat je daarbij helpen!
Afbeelding
Jij naar zorg