Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Wandelcoaching

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Nijmegen
Afbeelding
Wandelcoaching RvN

Wil jij een andere richting op met je loopbaan, maar je weet nog niet welke? Wat past goed bij je en waar word je enthousiast van? Is je loopbaandoel duidelijk, maar weet je nog niet hoe je dit kan bereiken?

Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!

Na het succes in het afgelopen jaar, gaat het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen verder met de wandelcoaching in 2022! Vanaf januari starten we weer met wandelen. In de koude wintermaanden zal de wandelcoaching één keer per maand plaatsvinden, naarmate het weer warmer wordt zal er op meerdere dagen wandelcoaching georganiseerd worden. Onderaan de pagina zijn alvast de dagen te vinden die momenteel gepland staan.

Waarom wandelcoaching?
  • Gedachten komen tot rust en er ontstaat ruimte voor iets nieuws.
  • Je komt makkelijker tot de kern van de zaak als je beweegt.
  • Je gedrag is authentieker en je bent meer in contact met gevoelens en kracht.
  • Het wandelen geeft letterlijk lucht.
Wat gaan we doen?

Tijdens de wandelcoaching word je begeleid door twee van onze loopbaanadviseurs en wandel je samen met maximaal 5 andere deelnemers in Nijmegen om te werken aan jouw loopbaanvraag en -doel. In tweetallen zal je elkaar vragen stellen en ga je korte opdrachten uitvoeren. De wandelcoaching is geheel kosteloos en coronaproof. Vooraf de wandeling ontvang je tijdig een e-mail met meer informatie over de wandelcoaching.

Wanneer vindt het plaats?
  • Dinsdag 18 januari (14.00 tot 16.00 uur) = VOL
  • Dinsdag 15 februari (14.00 tot 16.00 uur)
  • Dinsdag 8 maart (14.00 tot 16.00 uur)
  • Dinsdag 22 maart (14.00 tot 16.00 uur)
  • Dinsdag 5 april (14.00 tot 16.00 uur)
Loop jij met ons mee?

Meld je dan aan door het onderstaande formulier in te vullen. Geef daarbij aan welke dag jouw voorkeur heeft. Per dag is er plaats voor maximaal 6 deelnemers. 

Vanwege een landelijke storing is het indienen van onderstaand contactformulier momenteel niet mogelijk. Aanmelden voor de wandelcoaching kan via rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl of via dit contactformulier.


Door je aan te melden, ga je akkoord met de privacyverklaring en geef je toestemming voor het delen van gegevens, zodat er contact met je opgenomen kan worden (zoals onderaan het contactformulier staat beschreven).

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl