Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Wandelcoaching

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Nijmegen
Afbeelding
Wandelcoaching RvN

Wil jij een andere richting op met je loopbaan, maar je weet nog niet welke? Wat past goed bij je en waar word je enthousiast van? Is je loopbaandoel duidelijk, maar weet je nog niet hoe je dit kan bereiken?

Zijn dit vragen die jou bezighouden en wil je graag je eerste stap zetten? Loop dan met ons mee!

Waarom wandelcoaching?
  • Gedachten komen tot rust en er ontstaat ruimte voor iets nieuws.
  • Je komt makkelijker tot de kern van de zaak als je beweegt.
  • Je gedrag is authentieker en je bent meer in contact met gevoelens en kracht.
  • Het wandelen geeft letterlijk lucht.
Wat gaan we doen?

Tijdens de wandelcoaching word je begeleid door twee van onze loopbaanadviseurs en wandel je samen met maximaal 5 andere deelnemers* in Nijmegen om te werken aan jouw loopbaanvraag en -doel. In tweetallen zal je elkaar vragen stellen en ga je korte opdrachten uitvoeren. De wandelcoaching is geheel kosteloos. Vooraf de wandeling ontvang je tijdig een e-mail met meer informatie over de wandelcoaching. 

*De grootte van de groep is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, waardoor er ook sprake zou kunnen zijn van eventuele individuele wandelcoaching.

Wanneer vindt het plaats?
  • Vrijdag 12 april (VOL)
  • Donderdag 16 mei
  • Vrijdag 14 juni
  • Donderdag 11 juli

Tijd: 09.30 tot 11.30 uur

Loop jij met ons mee?

Aanmelden voor de wandelcoaching kan via onderstaand formulier. Geef daarbij aan welke dag jouw voorkeur heeft. Per dag is er plaats voor maximaal 6 deelnemers.

Na aanmelding ontvang je per e-mail een persoonlijke reactie van ons met een bevestiging van aanmelding. Deze bevestiging ontvang je maximaal binnen 5 werkdagen. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op via rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl.
(LET OP: onze e-mail kan in de spambox/ongewenste e-mail terecht komen)

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.