Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Wil jij werken in het primair of speciaal onderwijs?

Afbeelding
Flyer Onderwijsloket

Heb jij interesse in een loopbaan in het primair of speciaal onderwijs? En wil jij graag werken in de regio Nijmegen? Jouw mogelijkheden kun je ontdekken op de website van Onderwijsloket regio Nijmegen.

Werken in het onderwijs is zoveel meer dan ‘voor de klas staan’. Als leraar bent je ook coach, artiest, groepsleider, ondernemer, kunstenaar en inspirator. Wil jij ook een baan waar je al je talenten in kwijt kunt?

Het Onderwijsloket regio Nijmegen heeft een overzicht ontwikkeld met alle mogelijk routes naar een baan in het primair en speciaal onderwijs. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende niveaus en diverse opleidingen, zowel vol- als deeltijd. Verder vind je niet alleen de route naar een baan voor de klas, maar ook naar andere beroepen in het onderwijs, zoals schoolleider en conciërge.

Op de website is het ook mogelijk om je huidige situatie/opleiding/niveau in te vullen waarna je direct een passend advies krijgt. Heb je verder nog vragen? Dan kun je contact opnemen en krijg je persoonlijk advies van experts. Daarnaast kun je bij het Onderwijsloket regio Nijmegen terecht voor vacatures van onderwijsbanen in regio Nijmegen en ervaringsverhalen.

Ben jij nieuwsgierig naar werken in het voortgezet onderwijs in Nijmegen? Ga dan naar de website van Leraar in Nijmegen om meer weten over een baan in het VO of MBO.

Twijfel je nog of het onderwijs bij jou past? Doe dan de online zelftest of meld je bij ons aan voor een kosteloos loopbaanadviesgesprek met een van onze adviseurs.

Onderwijsloket regio Nijmegen is een samenwerking tussen zeven schoolbesturen: Meander, Conexus, De Klokkenberg, De Geldershof, Speciaal Onderwijsgroep, St. Josephscholen en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.