Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Het Leerwerkloket gaat aan de wandel

Het is de maand van leren en werken. Wij bieden dan events aan. Dit jaar een voor ons nieuwe activiteit, wandelcoaching met een groep. Afgelopen week zijn wij het Goffertpark ingelopen met de mensen die zich aangemeld hadden voor de wandelcoaching.  

De deelnemers reageerden onwijs enthousiast op dit evenement. Wij hebben gezien hoe prettig mensen het vinden om hun loopbaanvraag letterlijk “ruimte” te geven. Door met hun loopbaanvragen in contact met anderen te komen ontstaan er nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dit is lastiger om alleen te ontdekken. Door al wandelend in gesprek te gaan maakt dat mensen wat makkelijker tot de kern van de zaak komen. Iedere deelnemer haalt er op zijn eigen manier uit wat hij nodig heeft. 

Komende weken gaan wij vaker wandelcoachen wij hopen op net zulke mooie ervaringen voor de deelnemers.

Op dit moment zitten bijna alle groepen vol, alleen op aanstaande donderdag 23 september is er nog plek!
Meld je snel aan via rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl en geef daarbij een telefoonnummer door waarop we je kunnen bereiken.

Komt aankomende donderdag je niet goed uit? Meld je dan alsnog gerust aan. Het komt wel eens voor dat er een afmelding is. Indien er meerdere aanmeldingen komen, zullen wij ons best doen nieuwe data te plannen. Binnen onze reguliere dienstverlening bieden we ook wandelcoaching een-op-een aan. Mocht je daar interesse in hebben, dan horen wij het graag. Aanmelden kan via rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl.

Afbeelding
Wandelcoaching RvN