Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Gratis scholing 'NL Leert Door' tot eind 2022

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, maar door de coronacrisis is deze nog sneller veranderd. Daarom is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen zodat je je positie op de arbeidsmarkt kan versterken. Ook al herstelt Nederland zich snel na de coronacrisis, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft aan dat de ondersteuning van mensen en bedrijven nodig blijft. De subsidieregeling NL Leert Door loopt daarom door tot eind 2022.

Via deze subsidieregeling kan iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kosteloos een cursus of training volgen. Met deze gratis scholing kan je je kennis en vaardigheden uitbreiden of updaten voor in je huidige werk of een eventuele een nieuwe baan. 

Bij NL Leert Door is er nu al een keuze uit 50.000 tot 80.000 trajecten. Eind 2021 zullen hier nog ongeveer 45.000 trajecten extra aan worden toegevoegd. Klik hier voor het huidige overzicht van de scholingsmogelijkheden. De gratis scholing van NL Leert Door wordt tot eind 2022 aangeboden.

Meer weten over NL Leert Door? Ga voor meer informatie over de subsidieregeling naar de website van de Rijksoverheid.

Wil jij je graag verder ontwikkelen, maar weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Meld je dan aan voor een kosteloos loopbaanadviesgesprek met een van onze adviseurs via onderstaande knop.


Aanmelden