Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

''Geen kansen voor mij op de arbeidsmarkt'' (Yvonne)

Afbeelding
Succesverhaal Yvonne

Ik had een afspraak gemaakt met een adviseur van het Leerwerkloket over mijn kansen op de arbeidsmarkt. Eerlijk gezegd was mijn vertrouwen daarop heel klein. Ik ben 62 jaar, heb een WW-uitkering en wil nog graag een aantal jaar met plezier werken. Ik geef bijles aan een aantal kinderen, maar had er nog nooit een cent voor gevraagd. De adviseur van het Leerwerkloket opende heel snel mijn ogen, door op te merken dat ik het geheel anders moest gaan aanpakken. We hebben een plan van aanpak gemaakt; kijk of je voor jezelf kunt beginnen, uitbreiden van werkzaamheden en kijken of je ergens bij kunt voegen. Dit laatste heb ik gedaan. klinkt wellicht simpel, maar ik had dit in mijn uppie nooit kunnen bedenken. Heel prettig vond ik de oprechte belangstelling en de inzet van de adviseur van het Leerwerkloket. Zij is me blijven volgen en gaf me steeds weer een belangrijk zetje in de goede richting, als ik dit nodig had. Ik ben haar dankbaar voor de ondersteuning en raad het aan om vrijblijvend een afspraak bij het Leerwerkloket te maken. Om te ontdekken welke kansen en mogelijkheden er voor jouw zijn. 

Wil jij, net als Yvonne nog een aantal jaar met plezier werken? Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs om samen naar jouw mogelijkheden te kijken. Via onderstaande knop is een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt! 


Aanmelden