Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Baankansen in het Rijk van Nijmegen

Afbeelding
Kansrijke beroepen Rijk van Nijmegen

Benieuwd naar kansrijke beroepen in het Rijk van Nijmegen? 

Als je op zoek bent naar ander werk of je graag wilt omscholen, is het handig om te weten welke beroepen goede baankansen hebben. Het UWV verzamelt regelmatig deze informatie voor in een landelijk overzicht. Vorige week heeft het UWV ook kansrijke beroepen per regio gepubliceerd, waaronder voor het Rijk van Nijmegen. 

In dit overzicht vind je beroepen met voldoende tot (zeer) goede kansen op werk in de regio Nijmegen. Bekijk hier de kansrijke beroepen in het Rijk van Nijmegen. Ook benieuwd naar het landelijke overzicht? Klik dan hier om de kansrijke beroepen in heel Nederland te bekijken. 

Wil jij graag iets anders doen, maar weet je nog niet wat? Of weet je wel al goed wat je wilt, maar nog niet hoe je dit kan aanpakken? Maak dan een afspraak bij ons voor een kosteloos adviesgesprek met een van onze adviseurs! Aanmelden kan via onderstaande knop. 


Aanmelden