Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Open dag TPN-West

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Terrein Planet Awesome (Energieweg 102 te Nijmegen, achter ANAC)

Maak kennis met de kracht van TPN-West!
 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat zich zoal afspeelt op TPN-West, het bedrijventerrein van Nijmegen-West en Beuningen/Weurt? Kom dan zaterdag 14 mei naar de open dag die hier wordt georganiseerd. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan het bedrijventerrein vanuit het terrein bij Planet Awesome (naast ANAC) worden ontdekt door middel van product demonstraties, presentaties en diverse tours. Ook is het festivalterrein ingericht met een podium waarop optredens zullen worden gegeven. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd en is er een groot terras waar je neer kan strijken voor een hapje en een drankje.

U kunt uw auto parkeren op P&R Nijmegen-West (Meeuwse Acker 20-20, 6546 DZ, Nijmegen). Hier vandaan rijden er pendelbussen naar de open dag. Zo staat u binnen een paar minuten op de locatie bij Planet Awesome!

Ga naar de website van TPN-West voor meer informatie.

Wat staat er op het programma?

Een straat leren aanleggen of met een minigraver in een zandberg op zoek naar goud met de Gebr. van Venrooij. Een mega heftruck van Hyster bewonderen of eens in de cabine kijken van een supergrote vrachtwagencombinatie van Cornelissen. Eens goed diep in de perswagen van Dar kijken. Of wil je graag zien hoe dat een elektrische ‘lelijke eend’ als koerier door Nijmegen gaat toeren? Maar misschien wil je wel meedoen aan de prijsvraag van Volvo Scholten Nijmegen. Er staat namelijk een ultra nieuw elektrisch model van Volvo met de achterbak vol met hockeyballen. Als jij het aantal raadt, win je een weekend rijden in een Volvo. Of ben je meer geïnteresseerd in hoe milieukundig bodemonderzoek wordt gedaan. Ortageo laat het je zien. En… heb je wel eens gezeten op een terras met verwarmde kussens van Sit&Heat

Op deze ‘Open Dag’ is er echt voor ieder wat wils. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht! Een speciaal programma met o.a. een kunstworkshop met restproducten van EKI, de rubber- en foamproducent, zelf je eigen vogelhuis maken onder leiding van een timmerman van Cuppens bouwbedrijf en de afvalbingo met Dar. Alles bij elkaar een unieke beleving!  

Nieuwsgierig naar hoe het er bij de bedrijven op TPN-West zelf aan toe gaat? Dan hebben we ook nog acht verschillende tours naar onder andere de EKI/PapierfabriekBCTNENGIE en ARN. Zo krijg je de kans om achter de schermen te kijken en kennis te maken met hun business, het logistieke proces en de verschillende functies/beroepen. Kijk voor een volledig overzicht op de TOURS pagina.

Al onder de indruk van al deze bedrijven en zou je er wellicht wel willen werken of ben je op zoek naar een stage? In onze First Dates coffee corner kun je met deze bedrijven geheel vrijblijvend in gesprek om wat extra informatie in te winnen. Kijk op de BANENMARKT pagina voor een overzicht van de diverse vacatures en plan jouw eerste kennismaking in op 14 mei. 

Ook het Leerwerkloket zal aanwezig zijn op deze open dag! Samen met het UWV en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.