Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Open Dag ICT (autisme/hoogbegaafdheid)

Datum en tijd
Einddatum

ICT-opleiding plus baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid

ITvitae verzorgt ICT-opleidingen inclusief coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid en voor iedereen die baat heeft bij onze lesmethodiek en begeleiding. Het merendeel van onze studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Maak kennis met ITvitae en meld je aan voor de online Open Dag op zaterdag 26 november. Je krijgt informatie over onze opleidingsprogramma's, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf de opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Via de chat is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

PROGRAMMA ONLINE OPEN DAG STUDENTEN
zaterdag 26 november


11:00 uur - Inloggen webinar / check geluid
11:05 uur - Introductie ITvitae
11:25 uur - ICT-opleidingstrajecten 
11:45 uur - Coaching en Detachering
11:55 uur - Oud-studenten aan het woord
12:05 uur - Beantwoorden chatvragen
12:15 uur - Einde

Aanmelden webinar
Belangstelling voor een ICT-opleiding inclusief baanbemiddeling? Meld je aan voor de online Open Dag op zaterdag  26 november.

Meer informatie?
Ga dan naar de website van ITvitae.