Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Ontdek je kansen in de techniek! (online zij-instroomsessie)

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!
 
Volop kansen en uitdagingen

Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als assistentmonteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. Daarna kun je je verder ontwikkelen tot werkvoorbereider, accountmanager of planner. Je bent in deze sector altijd verzekerd van werk!

Schuif digitaal aan

Wil je weten wat Wij Techniek jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek!’. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche, over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap en een werkgever vertelt over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Schrijf je in voor de zij-instroomsessie op:
• Dinsdag 22 november (19:30-20-45 uur)
• Donderdag 8 december (19:30-20:45 uur) 

Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 25 personen.

Meer dan 50% van de deelnemers aan eerdere online-sessies heeft als zij-instromer een baan gevonden in onze sector!

Aanmelden

Geef je loopbaan een nieuwe impuls en schrijf je hier in.

Meer weten? Wij Techniek TeamWork is de ondersteuning van Wij Techniek op de arbeidsmarkt. Je bereikt ze via servicepunt@wij-techniek.nl of 0800 - 6061.