Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Online informatiebijeenkomst: SWITCH JIJ NAAR DE BOUW EN INFRA?

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online

Zin om je carrière om te gooien? Doen waar je echt gelukkig van wordt? Denk eens aan een overstap naar de bouw en infra. Daar is een ongekende diversiteit aan beroepen en de kans op een baan is enorm. Er zijn banen voor mensen die binnen willen werken, of juist veel buiten willen zijn. Banen waar je met je handen werkt of waar je juist moet rekenen en organsieren. Maar altijd ‘maak’ je iets, kun je werken aan je eigen ontwikkeling én draag je bij aan de ontwikkeling van Nederland.

Wanneer?
Op dinsdag 20 februari ben je van 12.00 – 13.00 uur welkom bij de online informatiebijeenkomst van Jij gaat het maken. Hier kun je geheel vrijblijvend eens kennismaken met de sector.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over de ontwikkelingen in de sectoren bouw, infra en techniek. Hoor je van begeleiders welke mogelijkheden er zijn voor mensen die overwegen over te stappen. En vertelt een zij-instromer over zijn ervaring. Een snelle en handige manier dus om je te oriënteren of de overstap naar de bouw, infra en techniek wat voor jou is.

De sectoren bouw, infra en techniek hebben door het project Van Bank naar Bouw en Techniek en Jij gaat het maken, ruime ervaring opgedaan wat switchers en bedrijven nodig hebben voor een succesvolle overstap. Meer informatie over de mogelijkheden, filmpjes en verhalen van zij instromers, zijn te vinden op: www.jijgaathetmaken.nl

Meer informatie?
Op de website van Jij gaat het maken vind je meer informatie die je kan helpen bij het maken van de overstap.
Direct aanmelden voor deze informatiebijeenkomst? Ga naar het aanmeldformulier.