H├ęt startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Inloopochtend infratechniek

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Gasstraat Oost 12, 5349 AV Oss

Wil jij aan het werk in een mooi vak met toekomstmogelijkheden?
Tijdens een inloopochtend bij Inframensen in Oss krijg je de kans om te kijken of jij aan de slag wil en kan in de wereld van infratechniek.

Wat kun je verwachten?
In de infra sector zijn er veel kansen om direct aan de slag te gaan. Naast het direct starten in een leuke baan zijn er ook mogelijkheden om een korte opleiding te volgen. De specialisten van Inframensen nemen je deze ochtend mee in de kansen voor jou en de beroepen waarin je aan de slag zou kunnen. Een werkgever uit de sector vertelt je er ook meer over en beantwoordt al je vragen. En stap vooral ook eens op een minigraver en test je wat jij kan!

Hoe kom je bij Inframensen?
Vanaf WerkBedrijf aan de Nieuwe Dukenburgseweg 21a is er om 8.30 uur vervoer geregeld naar Oss en na afl oop wordt je ook weer teruggebracht. Maak je hier gebruik van dan ben je om rond 12.30 uur terug in Nijmegen.

Ga je met je eigen vervoer?
Ontvangst en start in Oss vanaf 9.30 uur.
Het adres is:
Inframensen
Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss


Aanmelden
Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Meld je aan! Stuur een mailtje naar j.kortekaas@wbrn.nl dat je graag naar de inloopochtend komt. Geef daarbij ook aan of je mee zult rijden vanaf de Nieuwe Dukenburgseweg 21a in Nijmegen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je deelname en zien je dan graag op 7 maart.

De inloopochtend infratechniek wordt georganiseerd door Inframensen, MVO Solutions, WIL groep, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV.