Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Frisse Blik Festival (banenmarkt & beroepsoriëntatie)

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Merlot College in Cuijk

In festivalsfeer kennismaken met meer dan veertig interessante werkgevers en brancheverenigingen uit jouw regio? Kansen ontdekken op een nieuwe baan, stage of leerwerktraject in vrijwel alle beroepssectoren? Je kunt het beleven op het Frisse Blik Festival op zaterdag 6 april op het Merlot College in Cuijk. De toegang is gratis!

Maak een ronde langs alle werkgevers op het festivalterrein. Wissel ervaringen uit met enthousiaste medewerkers, neem deel aan activiteiten en ontdek welke branche bij jou past.Ook zijn er EURES-adviseurs aanwezig, die kunnen ondersteunen bij advies en bemiddeling op Europees niveau en in het grensgebied. Mogelijk biedt dat weer nieuwe perspectieven. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt, een toffe stageplek zoekt of gewoon heel erg nieuwsgierig bent... Je bent van harte welkom! Op het Frisse Blik Festival kun je je volop oriënteren.

Meer info en gratis toegang
Kom jij ook naar het Frisse Blik Festival? Ga voor meer info naar www.frisseblikfestival.nl
Aanmelden is gewenst i.v.m. catering die wordt verzorgd door leerlingen van het Koning Willem I College uit Cuijk.