Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Werkgevers

Investeren in kennis loont!

Goed opgeleide werknemers leveren uw organisatie voordelen op die bijdragen aan het succes van uw onderneming.

  • Scholing tilt uw bedrijf naar een hoger niveau. Beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening.
  • Scholing houdt u scherp. Stilstand is achteruitgang in de huidige wereld waar (technologische) ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Door te investeren in kennis blijft u de concurrentie een stap voor.
  • Scholing verhoogt uw productiviteit. Werknemers zijn beter gemotiveerd en het ziekteverzuim daalt.
  • Scholing motiveert en bindt werknemers aan uw bedrijf. Goed geschoold personeel is soms moeilijk te vinden. Door werknemers op te leiden zorgt u voor doorstroming van uw personeel en houdt u toch de ervaring en kennis binnen het bedrijf.
  • Scholing is goed voor uw reputatie. Het laat zien dat uw bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.

Opleiden is maatwerk

Veel bedrijven hebben een jaarlijks scholingsprogramma om hun medewerkers bij te scholen en hun ontwikkeling te bevorderen. Door niet automatisch te grijpen naar een cursus, kunt u tijd en geld besparen. Leren via de schoolbanken is lang niet altijd nodig, er is meer mogelijk dan u denkt!  Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren. Denk aan de voordelen van het aanbieden van stage- en leerwerkplekken. U investeert in de vakkrachten van de toekomst en mogelijk in nieuwe medewerkers. Maatwerkopleidingen op de werkplek zijn mogelijk. Bijvoorbeeld het bijscholen van medewerkers die moeite hebben met lezen en schrijven.

 


Interessante websites
 

WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen

Ondernemer (WerkBedrijf Rijk van Nijmegen)

Leerbedrijf worden (SBB)


Meer informatie?

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over leren en werken voor werkgevers. De link stuurt u naar de landelijke website van het Leerwerkloket.

Meer informatie


Contact

Heeft u vragen over opzetten van leerwerktrajecten, scholing van personeel, mogelijke regelingen voor scholing? Klik hier of op onderstaande knop voor contact met het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. Vanuit haar expertise op het gebied van leren en werken, kan het Leerwerkloket u informeren en adviseren.

Het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen is er voor alle organisaties in de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook, Middelaar en Wijchen.
 

Contact