Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Workshopreeks 'van Wens naar WERKelijkheid'

Afbeelding
Workshop vWnW

In de maanden november en december wordt een reeks van workshops gegeven gericht om je wensberoep meer vorm te geven en in actie te komen. De reeks bestaat uit 3 workshops en worden in Nijmegen gegeven. Doe mee!

Op maandag 22 november start de eerste workshop 'van Wens naar WERKelijkheid'.

De workshop is gericht op werkzoekenden met een sterke wens naar een bepaald beroep. Heb je zo'n verlangen maar blijft dit tot nu toe nog een wens? Wij willen je in de workshop uitdagen deze wens verder te onderzoeken en je mogelijkheden te ontdekken. De workshop loopt van 09:30 uur tot 12:30 uur. 

Op maandag 13 december start de tweede workshop 'van Plan naar Actie'.
 
Met de missie en de eerste stap die jezelf hebt gesteld in de workshop "van Wens naar WERKelijkheid" kun je in deze workshop vervolgstappen gaan zetten om verder in actie en beweging te komen! Een actieplan maken is een onderdeel van deze Workshop. De workshop loopt van 09:30 uur tot 12:30 uur. 
 
Op maandag 10 januari start de derde bijeenkomst, de terugkomdag.  

De terugkomdag is bedoeld om te bespreken hoe je acties zijn verlopen. Tevens is deze dag een steun in de rug zijn om echt in ACTIE te komen! De workshop loopt van 09:30 uur tot 12:30 uur.

Aanmelden voor de workshops kan via rijkvannijmegen@leerwerkloket.nl. Stuur hierbij ook je cv en omschrijving van je 'wens' mee.

Het is alleen mogelijk om je voor alle drie de workshops op te geven, dus zorg dat je kunt op de genoemde data. De workshops zijn kosteloos.

Na aanmelding krijg je een voorbereidende opdracht toegestuurd. De locatie van de workshops is in Nijmegen. Het adres wordt later in de mail bekend gemaakt.