Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Ontvang €2500,- voor een kortdurende opleiding, training of cursus! 🎓

Word jij binnenkort werkloos? Of jij een zelfstandig ondernemer en heb je minder inkomsten vanwege de coronacris? 

Maak dan nu gebruik van de transitievoucher 🎫, aangeboden door het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. De transitievoucher is een gift van maximaal €2.500,- (incl. btw) en is bedoeld voor werkende mensen die bedreigd worden met werkloosheid en zelfstandige ondernemers die minder inkomsten hebben vanwege de coronacrisis. De transitievoucher biedt je de mogelijkheid een opleiding, training of cursus (van maximaal 12 maanden) te volgen bij een erkende opleider gericht op het versterken van je arbeidsmarktpositie. 💪

Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor de voucher is dat je een concreet en duidelijk scholingsverzoek indient. Je gewenste scholing is gericht op een kansberoep of krapteberoep waarmee je je arbeidsmarktwaarde t.o.v. de huidige situatie vergroot. Klik hier om alle voorwaarden te bekijken.

De verzoeken worden beoordeeld door de scholingscommissie van het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. Het bedrag wordt rechtstreeks aan de opleider uitbetaald. Kijk hier meer informatie over de transitievoucher.

Benieuwd of je in aanmerking kan komen voor de voucher? 

Maak via onderstaande knop een vrijblijvende afspraak om samen met een adviseur ☕ je plannen te bespreken. Ook bij twijfel maak gerust een afspraak! 


Aanmelden