Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan

Afbeelding
Zorg voor je loopbaan

Het is goed om aandacht te hebben voor je werk. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Je kun je nu gratis aanmelden voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 13 t/m 18 september.

Tijdens deze online zesdaagse ga je zelf aan de slag met je loopbaan. Het kost je maar een kwartiertje per dag! Van maandag 13 t/m zaterdag 18 september 2021 krijg je elke dag een e-mail.

Met deze mails kun je vol energie en inspiratie aan de slag met je loopbaan. Stap voor stap, zodat je weet hoe te beginnen. Deelname is gratis en mogelijk na invullen van voornaam en e-mailadres zodat jij persoonlijk de e-mails in ontvangst kan nemen.

Deelname aan de zesdaagse levert je van alles op. Zo ontdek je de veelzijdigheid in zorg en welzijn bij jou in de buurt. En ontdek je meer over jezelf, wat je wilt en wat je kunt.

Na deze online 6-daagse kun je ook nog aanmelden voor een persoonlijk gesprek met een loopbaancoach, ook dit is gratis.

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn. Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan.