Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Online voorlichting vrachtwagenchauffeur

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online

Ben jij erbij om te horen waar de kansen liggen in de transportsector?
De transportsector is op zoek naar nieuwe chauffeurs! Op dinsdag 20 februari 2024 organiseren UWV en 24/7 drive een online informatie kennissessie over dit vak. Pak die kans om je op een een laagdrempelige manier te laten informeren over het beroep vrachtwagenchauffeur (m/v) en de opleidingsmogelijkheden die hierbij horen!

Online sessie
In deze online sessie krijgt je uitleg over het werk als vrachtwagenchauffeur, zodat je een goede indruk krijgt van de werkzaamheden. Vervolgens zal er een toelichting gegeven worden over het opleidingstraject en hoe er met jou op zoek wordt gegaan naar jouw toekomstige werkgever. Uiteraard krijgt je de gelegenheid om vragen te stellen. Je kunt je rijbewijs C (theorie en praktijk) al binnen vier maanden behalen. Dit kan via een opleidingstraject met baangarantie.

Aanmelden

Wanneer: dinsdag 20 februari 2024
Tijdstip: 10.00 uur (maximaal een uur)
Waar: digitale sessie (dus thuis)
Verzorgd door: UWV en 24/7 drive
Inhoud: interactieve voorlichting met mogelijkheid om vragen te stellen

Registreer je HIER om erbij te zijn!