Hét startpunt voor leren en werken!

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan kosteloos bij ons terecht voor onafhankelijk advies en loopbaanbegeleiding op maat. Tevens zijn wij een deskundig gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online
Afbeelding
Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Op dinsdag 6 december van 10.00 tot 12.00 uur is er weer een Online Banenmarkt. Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil jij werkgevers in de regio laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan aan voor de LinkedIn-groep via www.banenmarkt-rvn.nl.

Online Banenmarkt Als lid van de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ kom je op een laagdrempelige manier in contact met werkgevers uit de regio.

Hoe de banenmarkt precies werkt, zie je in deze video.

Direct in contact
Tijdens de banenmarkt kun je online jouw oproep met (video)pitch of cv delen. Direct reageren op vacature(s) is ook mogelijk. De Online Banenmarkt is een ideaal middel om jouw netwerk uit te breiden. Er worden tips en contacten gedeeld én je kunt meedoen aan Meet Ups met regionale werkgevers.

Aanmelden is makkelijk
Via www.banenmarkt-rvn.nl kom je op de LinkedIn-pagina van de Online Banenmarkt. Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer je lid bent geworden van de groep. In aanloop naar het event delen we via de pagina handige informatie en tips. Ook worden er nu al vacatures gedeeld. Wij zien je graag op 6 december, dan barst het pas echt los!

Heb je vragen? Mail naar info@banenmarkt-rvn.nl.